„Продължаваме промяната“ днес официално регистрираха листата си за 4-ти МИР Велико Търново. Tози път тя е по-голяма и наброява общо 14 души, заяви водачът ѝ арх. Йордан Терзийски.

Втори в листата е нотариусът Милен Матеев. Трети е Красен Йоркишев, предприемач от Г. Оряховица. Четвърти е Дончо Бораджиев, следван от бившия заместник-областен управител Соня Будева. На 6-о място е икономистът и преподавател Емил Николов от Свищов, следван от д-р Кина Николова и д-р Стефан Войчев. Следват Мирослав Хаджиев от Златарица, Иво Дечев от Г. Оряховица, Йордан Василев от В. Търново, Милена Генчева от Велико Търново. Никола Личев от Павликени и Юлия Рашкова от Стражица.

„Тръгваме с нагласата, че за осем месеца свършихме много неща, добихме много опит, но ни остана и много работа, която искаме да довършим. Искаме да получим доверието, за да успеем да реализираме нещата, които започнахме в 47-ото Народно събрание. За тези няколко месеца успяхме да увеличим пенсиите, вдигнахме минималната работна заплата, успяхме да ударим схемата „Капитан Андреево“, така че наистина държавата да влезе в контрол и да спрат тези отровни плодове и зеленчуци да стигат до нашата трапеза. Има още много битки, които започнахме, но тепърва трябва да довършим докрай“, заяви арх. Йордан Терзийски.